Pallas 1 - ASA 1 (semi live)

Ernstig verzwakt begon ASA aan de wedstrijd tegen Pallas 1.

Tsja, met de penningmeester mee, die in plaats van wat woordjes plaatsen op een website ineens zelf plaats moet nemen achter één van de borden, worden natuurlijk alle verwachtingen naar beneden gesteld. Gelukkig is Mathieu mee en besluit die zichzelf weer op te offeren zodat de eindwinst natuurlijk eigenlijk al gegarandeerd is.

14:45 De penningmeester doet wat hij moet doen en kan snel met Mathieu aan het bier. 0,5-1,5

15:15 Bob geeft zelf aan te lopen klooien, Willy, Dries en Geert hebben een plusje. Inmiddels staat ook de partij tussen Carlsen en Nepo op het bord in de kantine.

16:00 De tegenstander van Jeroen ziet het mat in drie aankomen en besluit dat het het beste voor alle partijen is om aan het bier te gaan.

16:30 Ondertussen ziet het er op de andere borden prima uit. De tegenstander van Thomas weigert mat in twee te geven, dus overleeft Thomas en maakt remise, Geert pakt ook een remise terwijl Dries de winst laat schieten en ook in remise moet berusten. Gelukkig is de barman gelijk op jacht gegaan naar meer bokbier want dat vliegt er doorheen.

Bovenstaand een versimpelde weergave van de stelling van Thomas. Wit aan zet.

De tegenstander van Willy berust in zijn lot waar Bob tegen Morris het gewonnen eindspel op techniek afrondt.

Teamcaptain Max bevestigt het gerucht dat wij inderdaad de gezelligste tegenstander zijn om van te verliezen en daarop nemen we nog een biertje.